2012.01.30.
13:11

Írta: d.katka

Mellimplantátum típusai - Forma

Mellimplantátumok formái

Ahhoz, hogy a kívánt hatást érjük el a mellműtéttel, számos dolgot figyelembe kell venni. A mellműtét előtt fel kell mérni a páciens testi adottságait is, hogy megfelelő formájú mellimplantátum kerüljön beillesztésre.

Mivel minden nő más és más testi tulajdonsággal rendelkezik, ezért fontos, hogy többféle mellimplantátum közül lehessen választani. Formailag van a kerek és az anatómiai alakú.

Kerek

kerek-implantatum.jpgA kerek vagy másnéven gömbszelet implantátumokat akkor ajánlják, ha a dekoltázs területét tartják fontosabbnak.

 

 

 

 

Anatómiai

anatomiai-implantatum.jpg Az anatómiai (csepp alakú) implantátumok sokkal természetesebb formát eredményeznek, mint a kerek alakúak. Ezért, ha szeretnének minél természetesebb formájú melleket, akkor mindenképpen érdemes az anatómiai mellimplantátumok mellett dönteni.

Szólj hozzá!

Címkék: mellimplantátum kerek mellimplantátum anatómiai mellimplantátum

A bejegyzés trackback címe:

https://aesthetica-mellplasztika.blog.hu/api/trackback/id/tr53976723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása