2012.01.18.
09:59

Írta: d.katka

Mellműtét típusok az Aestheticánál

Mellplasztika

Sokan gondolják, hogy a szép női mellek csak a férfiakra vannak hatással, pedig ez koránt sincs így. A nők jelentős része érzi magát kellemetlenül, feszélyezve csupán azért, mert nincs megelégedve saját testi adottságaival, mely állapot akár állandósult szorongássá is válhat.

Legyen szó akár mellfelvarrásról, mellnagyobbító vagy mellkisebbítő műtétről, az Aesthetica széleskörű szolgáltatásai közt biztosan megtalálja az ön számára legmegfelelőbbet. A szakképzett sebészek csapata és a magas szintű technikai felszereltség biztosítja, hogy a választott beavatkozás során a lehető legkevesebb kellemetlenség érje. Ezek a beavatkozások manapság már rendkívül alacsony kockázati tényezővel hajthatóak végre. Az Ön elégedettségének biztosítása érdekében pedig, az Aesthetica teljes körű garanciát vállal a beültetett implantátumokra. Az általunk végzett mellplasztikai műtétek rövid magyarázata az alábbi listában olvasható.

Választható mellplasztikai műtétek

Mellnagyobbítás

A mellplasztikai műtétek legnépszerűbb változata, mely során implantátum beültetésével növeljük a mell méretét és változtatjuk annak formáját.

Mellfelvarrás

A mellfelvarrás segítségével a megereszkedett mellek feszesebbé és esztétikusabb formájúvá alakíthatóak.

Mellkisebbítés

A mellkisebbítés azok számára lehet ideális megoldás, akiknél túlzott mellméretük miatt gerincbántalmak alakultak ki, esetleg nehezen találnak magukra ruhát.

Gynecomastia

A gynecomastia (ginekomasztia) egy speciális mellplasztikai műtét, mely a férfiaknál különböző okokból kialakuló, mellszerű képződményt hivatott orvosolni.

komment

Címkék: mellnagyobbítás mellműtét mellfelvarrás mellkisebbítés gynecomastia

A bejegyzés trackback címe:

https://aesthetica-mellplasztika.blog.hu/api/trackback/id/tr433573045
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása