2012.01.17.
16:30

Írta: d.katka

Aesthetica plasztikai sebészet

Az Aesthetica

Az Aesthetica a plasztikai sebészet, a lézeres szőrtelenítés, az esztétikai kezelések, az alakformálás, a mezoterápia, a visszerek kezelése, az arcfiatalítás és a bőrgyógyászat területeken képviselteti magát a piacon. Plasztikai műtétek között mellplasztikával, intimplasztikával, arcplasztikával és alakformáló plasztikai műtétekkel foglalkozik.

Profizmus

Az Aestheticához ellátogató ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy maximáis hozzáértéssel kezeljük problémájukat, amit képzett szakemberek, profi brendezések és nyugodt környezet garantál.

A már 2 évtizedes múltra visszatekintő plasztikai sebészetnél, nagy hangsúlyt fektetünk a szakembereink továbbképzésére, valamint a legmodernebb eszközök beszerzésére, hogy a leghatékonyabban kezelhessük ügyfeleink problémáit.

A szakképzett orvosok és a modern gépek mellett, kellemes, nyugodt környezet segít a betegeknek a gyógyulásban, hogy minél hamarabb, boldogan, elégedetten hagyhassák el a plasztikai sebészetet.

kezelo-szoba-02.jpg

Biztonság, garancia

Egyre többet hallani a problémás mellimplantátumokról, melyek kiszakadhatnak, megsérülhetnek, így egészségügyi károsodást okozhatnak viselőjüknek. Az Aestheticánél végig kapcsolatban állunk Önnel a műtét után és teljes körű garanciát biztosítunk a beültetett mellimplantátumkra, így csak a műtét járulékos költségeit kell ki fizetni. A garancia az alábbi esetekre terjed ki:

  • implantátum bármely változásánál
  • megváltozott mellforma esetén
  • fogyás, terhesség, szoptatás utáni változásoknál
  • egészségügyi okok (tokosodás)

 A garanciáról bővebben.

Miért Aesthetica

Válaszd az Aesthetica sebészetet, ha fontos Neked a

  • szaktudás
  • minőség
  • bizalom
  • profi szakemberek
  • kedvező árak

További információért látogasson el oldalunkra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aesthetica-mellplasztika.blog.hu/api/trackback/id/tr533570665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása